Råbende mand forfulgte unge kvinder

17-årig måtte søge tilflugt i et hus, da en mand forfulgte hende og kastede en cykel efter hende

Politi.dk jakker.jpg

Råbende mand forfulgte unge kvinder

17-årig måtte søge tilflugt i et hus, da en mand løb efter hende og kastede en cykel efter hende.

 

Lokalpolitiet i Ringkøbing beder om hjælp til at finde en mand, der søndag skabte utryghed i Hvide Sande ved at forfølge flere unge kvinder.

Det gik blandt andet ud over en 17-årig pige, som ved 17.30-tiden var ude og løbe på Parrallelvej. Ved Tritonvej sprang en mand pludselig frem og begyndte at løbe efter hende. Han råbte noget på et uforståeligt sprog og smed også en cykel efter hende.

- Den 17-årige søgte tilflugt i et tilfældigt hus og blev hentet af sin far. Vi talte med flere vidner i området, som har set manden, og det viser sig, at han også har jagtet en 18-årig kvinde, fortæller politikommissær Kjeld Nedergaard.

Politiet tror ikke umiddelbart, at der ligger et seksuelt motiv bag mandens opførsel. Vidner har fortalt, at han kunne have indhentet den ene af pigerne, hvis han havde villet.

- Men under alle omstændigheder skal man selvfølgelig kunne færdes trygt i byen, og vi vil gerne tale med eventuelle vidner, der har set manden eller ved, hvem han er, siger Kjeld Nedergaard.

Manden var 175-185 centimeter og almindeligt bygget. Han havde kort mørkt hår og skægstubbe, og så havde han en politi-lignende jakke med reflekser og et mærkat på.

Oplysninger i sagen til lokalpolitiet på telefon 114.