Pytlick forventer intenst DM-opgør

Håndboldkvindernes landstræner, Jan Pytlick, ser frem til et spændende opgør onsdag aften.

040313_Jan_Pytlick.jpg

Jan Pytlick forventer et intenst opgør, når rivalerne fra Viborg og FCM onsdag spiller anden DM-finale.Håndboldkvindernes landstræner, Jan Pytlick, ser frem til en spændende og intens kamp, når Viborg og FC Midtjylland onsdag spiller den anden DM-finale, der afgør hvem af rivalerne, der skal have guldet om halsen.

- Man kan mærke, at der er en bestemt nerve i kampen, og der bliver altså gået til stålet. I den første kamp var det fedt at se det tempo, som begge hold lagde ud med, siger Jan Pytlick til Ritzau.

De to tophold var begge svækket i deres forsvarskæde i den seneste duel. FCM's forsvarsprofil, Louise Svalastog, blev skadet ved den sidste træning inden lørdagens kamp, og Viborgs Rikke Skov og Linnea Torstenson er også ude med skader.Ifølge Jan Pytlick var skaderne afgørende for lørdagens resultat, ligesom det også bliver afgørende for onsdagens finale.

- Man kan godt se, at begge hold har mistet deres forsvarsgeneraler. Derfor er det også det hold, som først får stabiliseret sig denne gang, der har størst mulighed for at vinde guldet. Det bliver en fifty-fifty-kamp, selvom FCM har vundet den første, siger Jan Pytlick.

Lørdagens første DM-finale vandt FCM 25-23 efter en pausestilling på 10-10.

Det er endnu uvist, om Svalastog bliver klar til at trække i spillertøjet til onsdagens DM-returopgør i Viborg. Både Rikke Skov og Linnea Torstenson er ude for sæsonen.

Der er kampstart klokken 20.15.