Profil stopper i FCM

Trine Troelsen søger til sommer nye udfordringer. Hun stopper derfor i FC Midtjylland.

De danske mestre FC Midtjylland mister en af holdets profiler, når indeværende sæson rinder ud. Venstrebacken Trine Troelsen har valgt at stoppe i klubben efter treethalvt år.

- Jeg har besluttet mig for, at til sommer er tiden inde til at jagte nye og andre udfordringer. Og nej, jeg ved endnu ikke hvor og hvad, siger Trine Troelsen i en pressemeddelelse.

Jagter trofæer før afsked

En ting er dog sikkert for den afgående FCM-spiller. Hun vil vinde flere trofæer med ulvene, inden et nyt halgulv skal betrædes.

- Jeg vil skifte efter det forår, som venter os. Et forår, der skal give os endnu flere titler og forhåbentlig en Final-4-deltagelse i Champions League, siger den tidligere landsholdsspiller.

Vemodig afsked

For klubben, der gav Trine Troelsen sit reelle gennembrud, bliver det en vemodig afsked en elsket spiller i klubben. I sine knap fire år som hunulv har Trine Troelsen været med til at vinde to danske mesterskaber, en pokaltitel og en triumf i EHF-Cuppen.

- Trine Troelsen har fra dag 1 været en fantastisk ambassadør for vores klub, og en central figur i vores trup både på og udenfor banen. Ingen tvivl om, at hendes farvel til sommer vil efterlade et stort tomrum, siger FCM Håndbolds sportschef Hans Peter Riis.