Profil forlader Tvis Holstebro

Jakob Green forlader Team Tvis Holstebro et år før kontraktudløb efter gensidig aftale med klubben.

210515Green.jpg

Endnu en løntung spiller forlader nu Team Tvis Holstebro. Først var det brødrene Allan og Mikael Damgaard, nu er det så den tidligere GOG- og AG København-spiller Jakob Green stopper, der forlader klubben, selvom han egentlig har et år tilbage af kontrakten.

Spilleren og klubben er blevet enige om at ophæve samarbejdet nu.

- Jakob har fået en mulighed for at prøve noget nyt, og det vil vi ikke stå i vejen for. Og vi vil gerne sige ham rigtig mange gange tak for indsatsen og ønske ham held og lykke fremover, siger Jørgen Hansen fra klubbens bestyrelse i en pressemeddelelse.

Vil prøve noget nyt

Jakob Green har været glad for at være i TTH, men han glæder sig til at prøve noget nyt.

- Nu sker der nogle ændringer i klubben, samtidig med at jeg har fået en meget interessant mulighed for at være en del af et spændende projekt, så jeg er glad for, at TTH og jeg har kunnet finde en løsning, lyder det fra spilleren selv.

Hvor han fortsætter karrieren, fortæller han intet om, men flere klubber sætter ham i forbindelse med Team Sydhavsøerne. Team Sydhavsøerne skriver på deres hjemmeside, at de "netop har skrevet kontrakt med en erfaren profil fra en dansk topklub", som bliver præsenteret fredag.

Jakob Green nåede at spille tre sæsoner for Tvis Holstebro.