Priess afløser Per B. Jeppesen

38-årigt byrådsmedlem valgt til socialdemokraternes borgmesterkandidat i Skive.

140612-Ole-Priess.jpg

Socialdemokraterne i Skive har nu fundet manden, der skal forsøge at vinde borgmesterposten tilbage til partiet ved kommunalvalget i 2013.

Ved en urafstemning har medlemmerne valgt det 38-årige byrådsmedlem Ole Priess fra Balling. Han vandt afstemningen med 66,5 procent af stemmerne over et andet byrådsmedlem, Ruth Kristensen.

Socialdemokraterne skulle finde et nyt bud på en førstemand, efter at borgmesterkandidaten ved sidste kommunalvalg, Per B. Jeppesen, trak sig fra politik på grund af en sag om bedrageri og underslæb i Kulturcenter Limfjord.

Tegner åbent og spændende

Det står fast, at Skive Kommune skal have en ny borgmester efter næste valg, idet den nuværende borgmester, Flemming Eskildsen (V), har meddelt, at han stopper efter denne periode.

- Jeg synes, at valget tegner meget åbent og spændende. Nu må tiden være kommet til et skifte, og nu skal vi så ud og vise, at vi har den bedste politik og kan stille det bedste hold, siger Ole Priess.

Borgmesterkandidaten har været med i kommunalpolitik i 10 år. Han begyndte i den gamle Spøttrup Kommune og er i gang med sin anden periode i den nye Skive Kommune. Til daglig er han viceskoleinspektør på M. C. Holms Skole i Nykøbing.