Premiere på En Stemme For Livet

Gallapremiere på filmen om Mads Billes drengekor. Danmarks måske bedste drengekor, der samtidig kan fejre 60 års jubilæum netop idag.

Efter at have fulgt Mads Billes drengekor i to år, og efter at have brugt flere måneder i et redigeringsrum, er der premiere på filmen "En Stemme for Livet" lørdag. En film der har været langt under vejs.

Et kor midt på heden

På den jyske hede har dirigent Mads Bille skabt et af Danmarks bedste kor af international klasse med drenge fra alle sociale kår. Et projekt der normalt kræver en millionby som grundlag, men en ildsjæl kan også gøre det. "En Stemme for Livet" er en film om en mand og hans projekt  En film om ledelse, social arv, fantastiske stemmer og vilje af stål.

Stort projekt160 timers råbånd er gennem 2 måneders arbejde i et redigeringsrum kogt ned til en film på en time og 40 minutter. Instruktør Anne Holst Moulvad har blandt andet fået hjælp af Ingolf Gabold, der står bag succes-serier som "Livvagterne" og "Sommer", der har været sendt på DR 1.

- Det var jo gode scener det hele, men filmen skulle ned på halvanden time. Jeg ringede derfor til min daværende vejleder på journalisthøjskolen, der er en mester i dramaturgi, siger Anne Holst Moulvad.

Sjælden midt- og vestjysk film

"En Stemme for Livet" er en dokumentarfilm instrueret af Anne Holst Moulvad, og produceret af Nova Media Film, et selskab oprettet af Støtteforeningen for TV/MIDT-VEST. Filmen har desuden fået støtte fra en række fonde og gennem sponsorater.

Filmen bliver henover den næste tid vist i de fleste midt- og vestjyske biografer. For mere information, se filmens hjemmeside www.enstemmeforlivet.dk, og se traileren til filmen herunder:

02:01 Luk video