Premier Is solgt til Østeuropa

Danmarks største isproducent, Premier Is er blevet solgt til det lettiske mejeriselskab Food Union.

Premier_0.jpg

Premier Is, der er Danmarks største isproducent, kommer nu på lettiske hænder. Indtil nu har Premier Is været ejet af Erhvervsinvest, men de har solgt isproducenten til Letlands største mejeriselskab, Food Union.

- Vi investerer for at udvikle og sælge videre. Nu har vi ejet Premier Is i 7,5 år, så nu er tiden inde til at give stafetten videre til nogle andre, siger Thomas Marstrand, Managing Partner i Erhvervsinvest.

Produktion fortsætter som hidtil

Premier Is udvikler og producerer isprodukter fra hovedkontoret i Thisted. Planen er, at produktionen i Danmark fortsætter som hidtil. Ifølge kommerciel direktør i Premier Is, Christian Brink, ændrer Premier Is ikke i deres set-up.

- Det er positivt for Mejerigården, at vi får en ejer ind fra isbranchen. Det betyder, at vi kan fortsætte den positive udvikling til gavn for området og medarbejderne, siger Christian Brink.

Hemmelig købssum

Den nye ejer, Food Union, er den førende isproducent i Baltikum. Virksomheden er cirka fire gange så stor som Premier Is med en årlig omsætning på 200 mio. USD. Food Union producerer en lang række mejeriprodukter såsom smøreost, smør, yoghurt og is.

Food Union og Erhvervsinvest har indgået aftale om at holde købssummen hemmelig.