Poul A. tvunget ud af Fælleslisten

Intern splid er begrundelsen for, at Poul A. Christensen nu forlader Fælleslisten med øjeblikkelig virkning.

Et møde med Fælleslistens bestyrelse og kandidater endte onsdag aften med, at regionrådsmedlem Poul A. Christensen trak sig fra partiet. Da han gennemgik dagsordenen for mødet blev han afbrudt af Leif Hornshøj:

- Leif Hornshøj fortæller, at bestyrelsen har haft møde dagen før, og der har de drøftet min person, hvor man mente, at jeg var en belastning for Fælleslisten. Jeg fik faktisk at vide, at alt hvad jeg havde lavet, siden jeg blev valgt til regionsrådet, det havde været til skade for partiet, fortæller Poul A. Christensen.

Poul A. Christensens exit betyder, at Fælleslisten nu kun har et medlem i Region Midtjylland - nemlig Leif Hornshøj. Poul A. Christensen fortsætter som løsgænger i regionsrådet.

I dag er der budgetforhandlinger i Region Midtjylland. Både Poul A. Christensen og Leif Hornshøj er med til mødet. Det var inden mødet ikke muligt at få en kommentar fra formanden for Fælleslisten, Leif Hornshøj.

To års historie

Det er godt to år siden at Fælleslisten så dagens lys. Partiet opstod som en direkte protest mod placeringen af et nyt storsygehus i Gødstrup. Leif Hornshøj var initiativtageren til partiet, mens Poul A. Christensen hurtigt blev Fælleslistens spidskandidat til Region Midtjylland.