Poul Krebs støtter soldater

Giver støttekoncert til gavn for udsendte og hjemvendte soldater og deres pårørende.

23-03-09krebs.jpg

Poul Krebs har ikke bare skrevet en sang til ære for de danske soldater, der sætter liv og lemmer på spil ved at lade sig udstationere i Afghanistan. Nu giver han og hans band også en honorarløs koncert på Kielgasten i kasernebyen Holstebro for at støtte arbejdet for udsendte og hjemvendte soldater.

- Poul Krebs er hverken for eller imod krigen i Afghanistan, men han gør det, fordi han synes det er vigtigt at anerkende soldaterne for det arbejde, de udfører, når de er afsted. Og fordi det er vigtigt at behandle dem ordentligt, når de kommer hjem, siger Maria Theessink, PR-medarbejder for Poul Krebs.

Pengene øremærket til hjælpearbejde

Der vil kun være 350 billetter til salg, og overskuddet deles mellem Anders Lassen Fonden og Jydske Dragon Regiment. I begge tilfælde er pengene øremærket deres humanitære hjælpearbejde blandt soldater og pårørende.

Hjemvendte soldater skal sikres ordentlig behandling

Poul Krebs skrev sangen "Skyggernes nat (Helmand blues)", som en opfordring til os alle om at vise respekt for de danske soldater vi har sendt ud i fremmed tjeneste, og ikke mindst for at sikre dem en ordentlig behandling tilbage i det civile liv.

Koncerten på Kielgasten er den 2. april.

Hør Poul Krebs tanker om sin nye sang, "Helmand blues":

1:24