Poppens dronning leverede spektakulært show i Herning

Popstjernen Madonna lagde mandag vejen forbi Boxen i Herning, og besøget får fire ud af seks stjerner hos anmelderne.

Madonna gav mandag koncert i Boxen i Herning. Anmelderen giver hende fire ud af seks mulige stjerner.
Madonna gav mandag koncert i Boxen i Herning. Anmelderen giver hende fire ud af seks mulige stjerner.

Der var skruet op for koreografi, lys, lyd og spektakulære rekvisitter, da Madonna spillede koncert i Jyske Bank Boxen i Herning mandag aften.
    
Men en række af popstjernens helt store hits manglede, og musikken var nedprioriteret til fordel for sceneshowet, lyder det fra det danske anmelderkorps.
       
- En sprudlende veloplagt Madonna leverede et af de - formentlig - flotteste rockshow nogensinde i Danmark. Men musikalsk set drukner det langt henad vejen i et overlæsset støjinferno, lyder det eksempelvis fra BT-anmelder Jan Eriksen.

 

- En sprudlende veloplagt Madonna leverede et af de - formentlig - flotteste rockshow nogensinde i Danmark. BT-anmelder Jan Eriksen.

Han giver koncerten fire ud af seks stjerner, og den bedømmelse er andre medier helt med på.
    
Ekstra Bladets Henrik Queitsch giver ligeledes fire stjerner og kalder koncerten et "spektakulært teater forklædt som koncert."
    
- Fra hun med den obligatoriske halve times forsinkelse bliver sænket ned fra et bur i loftet til tonerne af "Iconic" flankeret af dansende samuraikrigere og de næste par timer, er der fuld knald på billedstormen i det megalomane show, som er det hidtil flotteste, jeg har set hende levere, skriver han.
    
Han bemærker dog også, at flere af Madonnas absolut største hits ikke var med på sætlisten.

Musikalsk og menneskeligt stærkt    

 

Ifølge Jyllands-Posten var Madonna klart stærkest i showets andet halvdel.
    
- Hun leverede et flot show i Herning, og i anden halvdel af koncerten stod hun såvel musikalsk som menneskeligt utroligt stærkt.
    
- Men de kunstneriske huller i første del af showet, hvor hun spillede for mange af sine mindre stærke nye numre, gør, at den succesrige sangerinde må nøjes med fire - store - stjerner, skriver anmelder Peter Schollert.
    
Ole Rosenstand Svidt, Gaffas anmelder, følte sig som de andre underholdt til fire stjerner, selvom selve den musikalske oplevelse ikke var den helt store.
    
- Madonna er næppe længere poppens dronning, men kan dog med sindsro kalde sig dronningemoder, skriver han.
    
/ritzau/