Poltiet på bar bund efter væbnet røveri

En kiosk i Viborg blev sent torsdag udsat for væbnet røveri, men politiet står uden betydelige spor i sagen.

Ny politibil,udrykning 150713.jpg

Der er ikke meget at gå efter for lokalpolitiet i Viborg, efter at en maskeret røver kl. 21:35 torsdag truede sig til kassebeholdningen i Superkiosken på Odshøjvej i Viborg.

- Han var maskeret fra top til tå. Kun øjnene var synlige, og der var ikke mange, der gik aftentur i går i det vejr, så der er praktisk talt ingen vidner i sagen, fortæller Henrik Thomassen, der er politikomissær ved Viborg lokalpoliti.

Kun kioskens ekspedient og en mand, der stod i et aflukke med spillemaskiner, har kunne hjælpe politiet i sagen. Af deres forklaringer fremgår det, at manden er 20-30 år gammel, 180-185 cm. høj, spinkel af bygning, dansktalende og at han derudover var klædt i sort fra top til tå.

Røveren slap blot væk med omkring 3.000 kr. i sedler, men alligevel tager politiet sagen yderst alvorligt.

- Gerningsmanden sagde til ekspedienten, at han helst ikke ville gøre nogen fortræd, men samtidig tog han ladegreb på pistolen og understregede, at han ville have penge. Når der på den måde er tale om et væbnet røveri, er det selvfølgelig noget, vi utroligt gerne vil have opklaret, lyder det fra Henrik Thomassen.

Poltiet skal nu kigge nærmere på kioskens videoovervågning, men hører stadig meget gerne fra vidner i sagen.

Gerningsmanden forsvandt efter røveriet i nordlig retning mod Skaldehøjvej. Har du oplysninger i sagen, kan du kontakte politiet på tlf. 114.