Politisk fællessang stort hit ved Videbæk

I anledning af 1.maj bød Laugesens Have ved Videbæk i dag både på politiske taler og musikalsk underholdning.

1maj.jpg

Scenen var stillet op i bedste festival-stil, og På Slaget 12 spillede for. Men på skift overtog en række politikere scenen for at give de fremmødte en salgstale, og den konstellation var et hit blandt de fremmødte.

- Jeg synes, det er rigtig godt at få blandet lidt krudt og lidt godt, lød det fra Bent Knak, der havde taget turen til Laugesens Have fra Lønborg.

Og flere andre var enige:

- Det er rigtig fint, at det er 50:50. Det var På Slaget 12, der trak mig herop. Men det politiske er også vigtigt, sagde Kaj Møller fra Tarm.

- Jeg synes, det har været rigtig fint. Og det er den der blanding af, at det er underholdende, og så er det også de politiske budskaber, mente Tonny Kristiansen fra Skjern, der især fremhævede Annette Linds (S) tale.

Udover Annette Lind var også Skatteminister, Benny Engelbrecht, og Handels- og Udviklingsminister, Mogens Jensen på scenen.

Sidstnævnte fik selskab af den amerikanske ambassadør i Danmark, Rufus Gifford, der sammen med ministeren underholdt de fremmødte med både politik og sang.

1.maj-fejringen varede i fire timer, og de mange fremmødte kunne stille sult og tørst med grillpølser, kaffe, kage, øl og sodavand.