Politiker svinet til i motionscenter

Jakob Hildebrandt Hansen fik forleden at vide i et motionscenter, at han "er så fed, at det er pinligt at se på." Siden har han mødt kæmpe opbakning på Facebook.

hildebrandt.jpg

23-årige Jakob Hildebrandt Hansen, der ved det kommende folketingsvalg stiller op for Liberal Alliance, blev svinet til, da han forleden var nede og træne i et lokalt motionscenter.

Et vennepar havde længe stået og peget på ham. Da han henvendte sig til dem for at spørge, hvad der var galt, fik han dette svar.

- Jamen du er jo så fed, at det er pinligt at se på. Hvorfor udstiller du dig selv på den måde? Du tager pladsen fra andre folk.

Kæmpe opbakning på Facebook

Jakob Hildebrandt Hansen valgte at dele episoden på Facebook. Her skrev han blandt andet.

- Hvad fanden i helvede er det for en mentalitet, vi har fået i Danmark? Jeg er ekstremt fed, det er jeg klar over, og jeg har heldigvis intet imod, at folk snakker om min vægt. Men næste gang, I ser en overvægtig forsøge i et fitnesscenter, så lad lige være med at snakke lort om personen.

Siden er opslaget gået viralt. Det har fået næsten 10.000 likes og er blevet delt over 700 gange på Facebook.

- Nok var nok. Jeg tænkte, at nu vil jeg prøve at tage dialogen, og det må man sige, at der virkede, siger Jakob Hidlebrandt Hansen.

Her er linket til Jakob Hildebrandt Hansens Facebookside, hvor du kan se hele opslaget.

1:50
"Du er jo så fed, at det er pinligt at se på." Sådan sagde et vennepar til Jakob Hildebrandt i et fitnesscenter. Nu kæmpe han mod mobning på Facebook.