Politiker købte hus 300.000 kr. for billigt

En ejendomsmægler har vurderet, at byrådspolitikeren i Viborg, Jon Pugholm, har købt et sommerhus 300.000 kroner for billigt af en hjerneskadet mand.

Byrådspolitiker i Viborg Kommune Jon Pugholm har angiveligt snydt en hjerneskadet for 300.000 kroner, da han købte et sommerhus af ham i sidste uge. Det vurderer en ejendomsmægler, som den hjerneskadedes søn, Morten Bundgaard, har hyret til at give en vurdering af huset.

Ejendomsmægleren vurderede huset til en million kroner, og eftersom Jon Pugholm købte sommerhuset for 700.000, har venstrepolitikeren ifølge Morten Bundgaard snydt for 300.000 kroner.

- Det er et klart bevis for mig, at Jon har fået huset alt for billigt. Nu er vi klar til at gå i retten, hvis han ikke selv vil annyllere handelen, siger Morten Bundgaard.

Men den bider Jon Pugholm ikke på.

- Den her vurdering som ejendomsmægleren har lavet er i mine øjne ikke troværdig, fordi han selv har håndplukket ejendomsmægleren til at foretage vurderingen, siger Jon Pugholm.

Ingen ejendomsmægler inde over handlen

Der var ikke nogen ejendomsmægler inde over handlen, da Jon Pugholm opsøgte Morten Bundgaards far for at købe huset. Jon Pugholm kunne ikke mærke på den ældre mand, at han var hjerneskadet.

- Jeg mener fortsat, at faren kunne varetage opgaven med at sælge. da jeg talte med ham talte han altså normalt, og han talte ikke om blodpropper, siger Jon Pugholm

Det undrer dog sønnen.

- At han i mandags siger, at han ikke har kunnet mærke, at min far har haft blodpropper, det er helt hen i vejret. Det er jeg helt uforstående over for, fordi det man mærke på ham med det samme, siger Morten Bundgaard.

 

Se med i aftenens nyheder, hvor vi taler med en nabo, der kommer med nye beskyldninger. Det er klokken 19.30.

01:55 Luk video