Politiets eftersøgning fortsætter i private haver

I løbet af de kommende par timer vil politi og beredskabskorps gennemsøge en række private haver, for at se, om Jonas Hedegaard Hansen skulle ligge der.

EfterssoegningAaen.jpg

Politiet udvider nu eftersøgningen efter den 21-årige konstabel fra Holstebro. De vil i løbet af søndag eftermiddag gennemsøge private haver i området fra Brotorvet udad mod Beringsvej med en radius på 500 meter i hver side.

- Beredskabskorpset kommer og hjælper os med at gennemsøge haverne. Vi vil være helt sikre på, at Jonas ikke ligger der. Borgerne skal altså ikke blive bange, hvis der render mænd rundt i deres haver. Vi ringer ikke på, for det har vi simpelthen ikke tid til, men vi er hurtigt væk igen, siger Gert Høgh, vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi.

Politiet vil desuden sende en helikopter i luften, som kan gennemsøge både land- og vandområder. Borgere skal altså ikke blive utrygge, hvis der pludselig går grønne- eller blåklædte mænd rundt på deres grund.

Oprids af sagen

Jonas Hedegaard Hansen forsvandt efter en bytur i Holstebro natten mellem torsdag og fredag. Han havde en koncertaftale med en ven i København fredag aften, men han dukkede aldrig op. Det fik familie og venner til at slå alarm, for det ligner ikke Jonas Hedegaard Hansen at gøre sådan noget.

Søndag morgen begyndte Midt- og Vestjyllands Politi eftersøgningen efter den unge mand ved Storåen bred i Holstebro. Områderne omkring anlægget, langs bredderne og generelt i områderne i og omkring åen blev finkæmmet af folk fra Beredskabsstyrelsen.

Den savnede mand er 170 cm høj med muskuløs overkrop. Han har lyst hår, fuldskæg og høje tindinger. Da han forsvandt, bar han en mørkeblå Captain American T-shirt, sort skjorte, sort læderjakke og mørke jeans.

Politiet vil gerne høre fra vidner på telefon 114.