Politiet: Vær forsigtige derude

Mange væltede træer og flere løse tagsten - men ingen personskade. Sådan lyder politiets beskrivelse af stormens hærgen.

Midt- og Vestjyllands Politi opfordrer borgerne til at passe godt på sig selv i det kraftige blæsevejr - men politiet vil ikke decideret advare folk mod at bevæge sig ud.

- Jeg vil sige det på den måde, at folk skal tage bestik af deres egen situation. Hvis man har overvejet at tage til banko i aften, kan det godt være, at man skal springe over. Men det er svært at sige, at folk ikke skal gå ud, for vejret varierer utroligt meget fra sted til sted, siger vagtchef Kjeld Nedergaard til tvmidtvest.dk.

Kort før klokken 16 advarede politiet på Twitter om tagsten, der falder af DGI i Herning, ligesom der er fare for, at taget vil blæse af Q8-tankstationen i Ringkøbing.

Desuden melder politiet om et hus i Ølstrup ved Ringkøbing, der har fået taget blæst af.

Bortset fra det har politiet mest fået anmeldelser om væltede træer på veje og cykelstier, og enkelte steder - blandt andet i Lemvig og Ringkøbing - meldes der også om tagsten, der falder ned på gaden - men heldigvis er ingen kommet til skade under stormen.

På Arnborgvej ved Skjern væltede en bus ned i en grøft - der var ingen passagerer i bussen, og chaufføren kom ikke noget til, oplyser politiet.