Politiet rykkede ud til knivstik i ballen

Mand stukket med kniv i Herning. Politiet har afhørt en stor gruppe personer i og omkring miljøet ved varmestuen i Bethaniagade.

Politiet formoder, at knivstikkeriet kan være sket på varmestuen her i Bethaniagade i Herning.
Politiet formoder, at knivstikkeriet kan være sket på varmestuen her i Bethaniagade i Herning.
Foto: Svend-Vilhelm Mikkelsen, TV MIDTVEST

En mand ringede klokken 16.02 lørdag til politiet og anmeldte, at han var blevet stukket med en kniv i Herning.

- Så vi sendte selvfølgelig flere patruljer til stedet, og her mødte vi en mand, der var blevet stukket med en kniv i ballen, oplyser vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi, Henrik Nielsen.

Begyndte at bløde

Forinden havde manden opholdt sig i og omkring varmestuen i Bethaniagade i Herning. Men det var først efter, han havde forladt stedet og var gået nogle hundrede meter hen til Bredgade, at han opdagede, hvad der var sket.

- Han begynder at bløde fra ballen og opdager så, at han er blevet stukket. Men han ved ikke, hvad eller hvornår, det er sket. Han oplyser, at han godt havde mærket et stik i ballen, men mere ved han ikke, fortæller Henrik Nielsen.

På bar bund efter afhøringer

Politiet er derfor på bar bund i sagen, men formoder, at det kan være i varmestuen, at manden er blevet stukket. De har derfor afhørt en stor gruppe personer i og omkring miljøet ved varmestuen i Bethaniagade.

- Vi har forsøgt at finde ud af, hvem der har gjort det, så vi har afhørt en del personer dernede, men der har ikke været den store meddelsomhed, som man siger, forklarer vagtchefen.  

Manden er efterfølgende blevet syet med nogle sting ballen.