Politiet på bar bund efter røveri

Tre gerningsmænd efterlyses efter et bankrøveri mod Andelskassen i Hammershøj.

andelskassenhammershoj.jpg

Politiet i Viborg leder med lys og lygte efter tip, der kan gøre dem den mindste smule klogere på, hvem der torsdag eftermiddag begik røveri mod Andelskassen i Hammershøj.

- Vi har fantastisk lidt at gå efter, beskriver efterforskningsleder Henrik Grove situationen. Gerningsmændene har ikke snakket under røveriet, deres ansigter har været helt dækket til og der er ikke engang blevet set et køretøj efter røveriet, fortsætter han.

Det er desuden lykkedes røverne at holde sig helt uden for overvågningskameraernes vinkel.

Kritisk tidspunkt

Røveriet skete kvarter over fem torsdag - lige på det tidspunkt, hvor bankens ansatte var ved at gøre kassen op. Her ankom tre mænd i mørkt tøj til Andelskassen, hvor de smadrede en rude på bankens bagside ind til et kontor. To mænd sprang ind og tog en kasse med penge, der stod fremme, hvorefter de flygtede.

At gerningsmændene slog til netop ved lukketid er efterhånden blev en kedelig tendens, fortæller efterforskningslederen:

- Der har efterhånden været en del af de her sager, hvor man slår til på det her sårbare tidspunkt lige omkring lukketid eller når man lukker op om morgenen. Det er tendensen i hele Jylland, at de kriminelle satser på disse tidspunkter, uddyber Henrik Grove.

Politiet advarer derfor nu forretningsdrivende om mønsteret.

Mangler tip

Vidner, der har set noget usædvanligt omkring Andelskassen i Hammershøj, opfordres til at tage kontakt til politiet på telefon 114.  

Alle tre gerningsmænd beskrives som 190 til 195 centimeter høje med hætter over hovedet.