Politiet neddrosler eftersøgning

Den 21-årige soldat, Jonas Hedegaard, har været borte siden natten til fredag. Men nu drosler politiet ned for efterforskningen.

LarsEvenBedre.jpg

Jonas Hedegaard Hansen, der forsvandt efter en bytur natten til fredag, er endnu ikke fundet. De seneste dage har politi og militær-kammerater ledt efter ham både til lands og til vands. Men nu skruer politiet ned for indsatsen.

- Vi fortsætter vores efterforskning. Men vi har været alle de steder, hvor det er sandsynligt, at vi vil kunne finde ham. Derfor har vi valgt at drosle ned fra i morgen (tirsdag, red.). Det bliver ikke lige så massivt, som det har været hen over weekenden.

Det forklarer Lars Even, der er vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, mandag aften til TV MIDTVEST's reporter.

Politiet har i løbet af mandagen ledt i området omkring kasernen i Holstebro, hvor den 21-årige soldat har sin daglige gang. Men også storåen, der løber gennem Holstebro, er blevet endevendt.

Selvom politiet nu skruer ned for eftersøgningen betyder det dog ikke, at de har opgivet at finde Jonas Hedegaard.

- Nej, vi giver aldrig op. Vi fortsætter efterforskningen og reagerer på de henvendelser, som folk måtte komme med. Men så massivt, som vi har kørt på hen over weekenden, det drosler vi ned med, lyder det fra vagtchefen.