Politiet massivt til stede til forårspremiere i Superligaen

Når FC Midtjylland søndag tager imod Viborg FF i Superligaens forårspremiere, bliver det under stort opbud fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Der har tidligere været problemer mellem fangrupper, når FC Midtjylland og Viborg FF har mødt hinanden. Senest som her i efteråret 2016.
Der har tidligere været problemer mellem fangrupper, når FC Midtjylland og Viborg FF har mødt hinanden. Senest som her i efteråret 2016.

Fans, spillere og byens borgere skal have en god oplevelse, når fodbolden atter ruller i landets bedste fodboldrække på MCH Arena i Herning.

Derfor vil politiet være massivt til stede både før, under og efter kampen. Tidligere har der været ballade mellem de to ærkerivalers fangrupper.

- Vi har taget vores forholdsregler og været i dialog med forskellige grupperinger af fans fra både Viborg FF og FC Midtjylland. Fodbold skal være en tryg og god oplevelse, siger Allan Laustsen, vicepolitiinspektør ved Midt- og Vestjyllands Politi.

På søndag vil de letgenkendelige gule politiveste derfor præge billedet i og omkring MCH Arena, når dialogbetjentene går i front. Dialogen med fans og klubber er i det hele taget omdrejningspunktet for Midt- og Vestjyllands Politis indsats under alle fodboldkampe.

- Vi håber, det bliver en festlig dag, men vi er naturligvis også klar til at rykke ind, hvis situationen udvikler sig i en uheldig retning, siger Allan Laustsen.

Udover at være til stede ved MCH Arena vil Midt- og Vestjyllands Politi også holde et vågent øje med relevante steder i og omkring Herning bymidte.