Politiet indstiller eftersøgningen

Dagens eftersøgning af den savnede Jonas Hedegaard Hansen gav intet resultat. Politi stopper for i dag, og genoptager kun eftersøgningen hvis de får nye spor. Dog fortsætter Beredskabsstyrelsen lørdag.

130315_Eftersoeg3.jpg

Hele dagen har politi, helikopter og beredskabsstyrelsen ledt efter den savnede Jonas Hedegaard Hansen. Men uden held.

Og her til eftermiddag har politiet indstillet deres del af eftersøgningen.

- Vi stopper nu her, og vi genoptager kun, hvis vi får nye anmeldelser, siger vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Anders Olesen.

Søer og å gennemgået Eftersøgningen har dagen igennem været koncentreret omkring Vandkraftsøen og Storåen helt ud til Nissum Fjord. Både en helikopter og en båd fra Beredskabsstyrelsen har gennemgået det store område.

- Beredskabsstyrelsen har stadig en båd i vandet, og de forsøger at nå så langt ud mod Nissum Bredning, som de kan, inden det bliver mørkt, siger Anders Olesen.

Beredskabsstyrelsen fortsætter lørdag med resten af Storåen.

Forsvundet i en uge

Jonas Hedegaard Hansen forsvandt efter en bytur i Holstebro natten til fredag i sidste uge. Han havde en koncertaftale med en ven i København dagen efter, men han dukkede aldrig op. Det fik familie og venner til at slå alarm.

Det er første gang politiet leder hele Storeåen igennem for at finde den savnede 21-årige. Tidligere har de hovedsagligt ledt i og omkring Holstebro.

Den private organisation Missing People leder videre efter Jonas Hedegaard Hansen i morgen.