Politiet har hentet rottweiler

Den rottweiler, der har skabt utryghed i et boligområde i Herning og bidt en to-årig pige, er nu blevet hentet og bragt til et dyreinternat. Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi til TV MIDTVEST.

hundebidweb4.jpg

Midt- og Vestjyllands Politi besluttede torsdag aften at afhente den rottweiler, som i en periode har skabt utryghed i et boligområde i Herning. Derfor sendte man en patrulje ud til adressen, og et dyreinternat tog sig af selve afhentningen.

- Vi har nu hentet hunden, og så skal vi undersøge sagen nærmere, siger Bent Smedegaard fra lokalpolitiet i Herning.

Torsdag aften fortalte Mads Bøttiger Wallberg Sørensen på TV MIDTVEST om, at hunden havde bidt hans to-årige datter. Mandag eftermiddag blev hun bidt af rottweileren. Den blev holdt i snor af en voksen, men hundelufteren kunne ikke styre hunden.

- At der går en hund rundt, som man ikke kan styre, det er uacceptabelt, siger Julies far, Mads Bøttiger Wallberg Sørensen fra Herning.

Familien har flere dårlige erfaringer med rottweileren. Den har nemlig også angrebet farmorens hund.

- Det bestyrker os selvfølgelig i at ejerne ikke har ordentligt kontrol over deres hund, siger Mads Bøttiger Wallberg Sørensen.

Politiet bekræftede torsdag, at man havde modtaget en anmeldelse mod hunden, og at der også ligger yderligere en anmeldelse. Bent Smedegaard vil dog ikke kommentere, hvorfor hunden først blev hentet fredag aften.