Politiet håber på hjælp til at opklare knivstikkeri

Ingen af de forurettede vil fortælle, hvad der skete, da flere unge mænd blev overfaldet. Politiet har en mistanke om, at sagen er banderelateret.

Politiet har ikke meget at gå videre med i sagen fra Kjellerup.
Politiet har ikke meget at gå videre med i sagen fra Kjellerup.
Foto: Flemming Christensen

Lørdag omkring midnat opstod der voldsom tumult mellem en gruppe unge mænd på Nørrelundvej i Kjellerup. En mand blev stukket tre gange i brystet med en kniv, og tre andre mænd fik læsioner på hænderne. Politiet har dog svært ved at komme videre med sagen, da ingen af de implicerede ønsker at udtale sig om, hvad der er sket.

- Vi har en formodning om, at det en intern konflikt - formodentlig en bande eller anden form for gruppering, men vi ved ikke ret meget på nuværende tidspunkt, siger efterforskningsleder Bent Riber Nielsen fra lokalpolitiet i Silkeborg.

Politiet leder efter bil

Efter slagsmålet kunne politiet konstatere, at der blev brugt både knive, støgsugerrør og peberspray. Vidner fortæller, at der er set en bil køre fra stedet, og den leder politiet nu efter.

- Det er en sort eller mørkegrøn Peugeot 206, som er set forlade stedet med personer i, og vi har en mistanke om, at det er gerningsmændene, siger Bent Riber Nielsen.

Der skulle være tale om to ukendte gerningsmænd, men politiet har ikke noget signalement af dem.

- Lige nu afventer vi de tekniske undersøgelser, og så håber vi på, at flere vidner henvender sig, så vi kan få opklaret sagen, siger Bent Riber Nielsen mandag morgen.

Hvis man har oplysninger i sagen, bedes man ringe til Midt- og Vestjyllands Politi på 114.