Politiet efterlyser voks-tyv i Videbæk

Videbæk har gennem længere tid været plaget af butikstyverier. Politiet efterlyser nu en eller flere gerningsmænd.

Vokstyv Videbæk
Foto: Midt- og Vestjyllands Politi

I SuperBrugsen i Videbæk har der de sidste uger været flere tyverier, og i mindst to af tyverierne har den samme gerningsmand eller de samme gerningsmænd været på spil.

Første gang var den 14. februar omkring kl. 18.20, hvor en yngre mand stjal en del el-tandbørster og id-voks. Han gemte det i jakken og betalte for en pakke køkkenruller. Han kørte fra stedet i en hvid svensk Saab personbil.

Den samme bil blev benyttet igen den 3. marts kl. ca. 20.00 i samme butik. Her stjal en gerningsmand, der svarer til gerningsmanden fra den 14. februar, varer lignende kosterne fra det første tyveri. Han blev opdaget, smed de stjålne varer udenfor butikken og løb. Men den hvide svenske Saab holdt foran butikken med andre tyvekoster i. Bilen er sikret af politiet.

SuperBrugsen havde den 7. marts igen besøg to butikstyve. Omkring kl. 14.30 stjal en ung mand 30 stk. id-voks. Han og en medgerningsmand kørte fra stedet i en brunmetallic Peugeot stationcar årgang 2006. På grund af sammenfaldet med typen af de stjålne varer sætter politiet tyveriet i forbindelse med de to tidligere tyverier. Senere samme dag, den 7. marts, omkring kl. 16, stjal to gerningsmænd syv flasker champagne.

Midt- og Vestjyllands Poliit vil gerne høre fra folk, der kan genkende personen. Poliitet kan kontaktes på tlf. 114.

Ved første tyveri den 14. februar blev der optaget et foto af gerningsmanden.
Ved første tyveri den 14. februar blev der optaget et foto af gerningsmanden.
Foto: Midt- og Vestjyllands Politi