Politiet efterlyser vidner i røveri-sag i Thy

Politiet på bar bund i røveri-sagen mod Sparekassen Thy fredag morgen. Det er usædvanligt, at ingen vidner har henvendt sig i sagen, lyder det.

roeveri_thy.jpg
Foto: Lone Bergholdt Hald, TV MIDTVEST

Det var en voldsom oplevelse personalet i Sparekassen Thy mødte til fredag morgen. To maskerede røvere havde gemt sig i banken og tog imod de ansatte i takt med de mødte på arbejde.

- De blev passet op en efter en, truet med pistol til at blive lukket ind på et toilet i bankbygningen, fortalte vagtchef Ole Vanghøj fra Midt- og Vestjyllands Politi til TV MIDTVEST fredag.

Da alle ansatte var lukket inde, stjal de to røvere et ukendt beløb. Inden de flygtede åbnede de ind til toilettet, hvor de ansatte var fanget og sprøjtede dem i ansigtet med peberspray.

Midt- og Vestjyllands Politi bad fredag offentligheden om hjælp til at komme på sporet af røverne. Men lørdag morgen har de endnu ikke fået nogen henvendelser.

- Det er usædvanligt, at ingen har henvendt sig, og derfor appellerer vi til, at alle, der kan have set noget både fredag morgen, natten til fredag og i dagene op til, henvender sig til os, siger vagtchef Carsten Henriksen i dag til TV MIDTVEST.

Hele dagen fredag afhørte politiet vidner og undersøgte gerningsstedet. Røverne er muligvis kommet ind ad et vindue bag banken.

De to røvere var klædt i helt mørkt tøj. Maskeret med elefanthuer eller masker, hvor man kun kunne se øjne og noget af munden. Røverne talte engelsk. 

- Hvis man er i tvivl om, om man ligger inde med oplysninger, der kan hjælpe os videre med sagen, så må man hellere henvende sig én gang for meget end én gang for lidt. Så skal vi nok sortere i henvendelserne, lyder det fra vagtchefen.

Politiet hører derfor meget gerne fra folk, der kan have bemærket ukendte biler i området eller kan have set nogle personer, der har bevæget sig rundt i området omkring Sparekassen Thy. 

 

2:01
To røvere brød ind i Sparekassen i løbet af natten og ventede, til personalet mødte på arbejde - og så slog de til