Politiet efterlyser vidner: Har du set kvinde blive overfaldet?

Midt- og Vestjyllands Politi har mistanke om, at der er foregået et overfald ved banegården i Herning tidligt søndag morgen.

Politiemblem på ærme neutral
Foto: Flemming Christensen

En 44-årig kvinde er i de tidlige morgentimer blevet fundet på et toilet på banegården i Herning.

Politiet mistænker, at kvinden kan have været udsat for et overfald og efterlyser derfor vidner, som kan have set eller hørt noget omkring banegården.

- Det var nogle bekymrede personer, som fandt hende og ringede til os klokken 06.30, siger Carsten Henriksen, der er vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi.

- Kvinden var utrolig påvirket. Både over situationen og af alkohol. Derfor havde vi meget svært ved at få at vide, hvad hun præcist havde oplevet. Men vi har mistanke om, at hun kan være blevet overfaldet.

Kan være sket i tunnel

Politiet ved endnu ikke, hvor det mulige overfald er blevet begået men oplyser overfor TV MIDTVEST, at der kan være tale om, at der er foregået noget i tunnellen mellem Godsbanevej og banegården.

- Vi vil rigtig gerne høre fra vidner, hvis der skulle være nogen som har set noget. Vi har brug for at få be- eller afkræftet, om der er tale om et overfald, siger Carsten Henriksen.

Hvis du har oplysninger, der kan hjælpe politiet, kan du ringe på telefon 114.