Politiet efterlyser stadig vidner til voldtægt

En hundelufter efterlyses stadig af politiet i forbindelsen med en voldtægt af en 17-årig pige i Struer.

Trods flere henvendelser fra vidner, så mangler politiet stadig det afgørende spor i voldtægtssagen fra Struer. Natten mellem lørdag og søndag blev en 17-årig pige overfaldet af to unge mænd på et stisystem i Struer. Ifølge politiet blev pigen voldtaget af den ene mand, mens den anden holdt hende fast. Voldtægten blev afbrudt, da en hundelufter kom forbi, og det er denne mand, som politiet gerne vil i kontakt med.

- Vi har fået nogle få henvendelser, men vi mangler stadig hundelufteren, og ham er vi meget interesseret i at komme i kontakt med, siger vagtchefen hos Midt- og Vestjyllands politi.

Hundelufteren beskrives af det 17-årige offer som en ældre herre med en lille hund.

Unge i Golf efterlyses også

En af de henvendelser, politiet har fået, går på, at der tæt på gerningsstedet holdt en ældre, mørk Golf parkeret med flere unge mennesker. Dem vil politiet også gerne i kontakt med. Desuden har politiet fået oplyst, at der i nærheden af gerningsstedet var et pc-træf natten mellem lørdag og søndag. Politiets skal nu i gang med at efterforske, om der er nogle fra arrangementet, der ved eller har set noget.

Alle henvendelser til politiet kan ske på telefonnummer 114.

Politiets vagtchef Jens Claumarch forklare herunder, hvor langt de er i efterforskningen af sagen:

01:25 Luk video