Politiet dropper bedragerisag: - Nu vil jeg have mine 10.000 igen

​Anna Marie Brix Poulsen er lettet over, at politiet ikke retter sigtelse. Nu forventer hun, at hun får 10.000 kroner tilbage fra partiet.

Der har i lang tid været uro i lokalafdelingen af DF i Struer, men nu ser det ud som om, at det måske topper.

Meget af dramaet har drejet sig om den tidligere DF’er, Anna Marie Brix Poulsen, der i marts valgte at trække sig ud af partiet, efter hun ikke blev spidskandidat. Hun mente, at hun var blevet kuppet.

Men sagen endte ikke der.

Den kom i stedet til at dreje sig om 10.000 kroner, som partiet mente, at Anna Marie Brix Poulsen ikke havde betalt tilbage, som hun skulle. De 10.000 skulle have været brugt på en tur til København, men blev altså aldrig brugt. Det endte med en politianmeldelse for underslæb.

Nu har politiet dog besluttet, at der ikke skal falde sigtelse i sagen, da de ikke vurderer, at der er et grundlag for at Anna Marie Brix kan blive dømt. En besked, som hun tager imod med lettelse.

- Jeg har det rigtigt godt. Det har også berørt min mand og min familie, og det er rigtigt hårdt, når man ikke har taget noget som helst, men bare udført sit arbejde, fortæller hun i dag til TV MIDTVEST.

Hun skriver i en pressemeddelelse, at hun har lyst til at rette anklage mod Dansk Folkepartis bestyrelse for falsk anmeldelse, men det har hun fravalgt.

- For jeg vil ikke sættes i bås med dem, jeg har nemlig rent mel i posen og har altid haft det. Ingen har nogen sinde kunnet sætte en finger på min ærlighed og kommer heller ikke til det, skriver hun og sender samtidigt en stor tak ud til dem, der har støttet hende.

Forskellige påstande

TV MIDTVEST har set mailen fra politiet til Anna Maria Brix Poulsen, der bekræfter, at hun altså ikke bliver sigtet i sagen, og at det skyldes, at de ikke mener, at hun vil kunne blive dømt, hvis de gjorde det.

Men selvom afgørelsen umiddelbart ser klar ud, så er der stor forskel på de påstande, som findes i sagen.

Anna Marie Brix Poulsen betragter sig selv som den klare vinder i sagen, men til dagbladet Holstebro-Struer fortæller lokalafdelingens kasserer Carsten Boldt Rasmussen, at han mener, at de er løbet med sejren.

- I Dansk Folkeparti i Struer mener vi, at vi har vundet den sag, i og med, at hun har indbetalt de 10.000 kroner, siger lokalafdelingens kasserer Carsten Boldt Rasmussen.

10.000 i klemme

Nu vil Anna Marie Brix Poulsen have 10.000 tilbage.

Det skyldes, at hun mener, at hun har indbetalt dem to gange. Første gang skulle hun have givet dem i kontanter til kasseren, dog uden at få kvittering - de er disse penge, hun blev anmeldt for at have beholdt. Anden gang fortæller hun, at hun følte sig presset til at overføre pengene, på grund af påstande om, at hun ikke indbetalte dem i første omgang.

- De truede mig med, at hvis jeg ikke indbetalte pengene igen, så ville jeg blive meldt til politiet. Begge gange var min mand på medhør, og det var virkeligt hårdt for ham at høre, så jeg endte med at overføre dem, siger hun og tilføjer:

- Der regnede jeg med, at de var klar over, at pengene skulle sendes retur.

Det ser dog ud til, at hun kommer til at vente længe på pengene.

- Pengene er ikke hendes. De tilhører Dansk Folkepartis lokalafdeling, fortæller Carsten Boldt Rasmussen til Dagbladet Holstebro-Struer.