Politiet beder om hjælp til at opklare røveri mod spilleklub

Kortspillerne fra Kibæk skal afhøres endnu engang.

politibil.jpg
Foto: Flemming Christensen

Politiet i Herning står stadig uden afgørende spor i jagten på de gerningsmænd, der onsdag aften i sidste uge begik væbnet røveri mod en privat spilleklub på Nygade i Kibæk - og beder derfor endnu engang offentligheden om hjælp.

-  Vi vil meget gerne have et tip, hvis nogen har lagt mærke til mistænkelige personer eller biler i Kibæk og nabobyerne, for eksempel Sdr. Felding. Det gælder både på dagen for røveriet, men også i dagene op til, siger politikommissær Henning Præstegaard.

Efter røveriet så vidner en mørk bil - muligvis en BMW af 118-typen - forlade Kibæk i sydlig retning, og den bil vil ordensmagten også gerne høre nærmere om.

Politiet har en gang tidligere appelleret til offentligheden om hjælp - uden held. Afhøringerne af spilleklubbens medlemmer gav heller ingen brugbare resultater.

- Nu venter vi på svaret fra de tekniske undersøgelser af gerningsstedet, og så regner vi med at afhøre de forurettede endnu engang, fortæller Henning Præstegaard.

Meget lidt meddelsomme

Der var tre eller fire gerningsmænd om det voldsomme røveri, der skete onsdag omkring klokken 20.28.

Røverne var maskerede og bevæbnede med en eller flere pistoler, strømpistoler, koben og totenschlægere. Flere af medlemmerne af den private spilleklub og en nabo blev slået af gerningsmændene, der blandt andet slap afsted med et ukendt beløb i kontanter.

Medlemmerne af spilleklubben har ikke været specielt meddelsomme over for ordensmagten, men Henning Præstegaard fortæller, at kortspillet foregik i helt privat regi.

- Vi ved stadig ikke, hvad de har spillet, og hvor meget der blev spillet for, men det er i princippet også underordnet, når der ikke er offentlig adgang, siger politikommissæren.

Oplysninger i sagen kan gives til politiet på telefon 114.