Politibil smadret mod rådyr

Politiet i Viborg rykkede i nat med udrykning mod Bjerringbro, da der var indbrud hos Skovs Optik i Nørregade. Udrykningen kostede et rådyr og en politibil livet

Blaablink (politi).jpg

Da alarmen i nat gik hos Skovs Optik på Nørregade i Bjerringbro, rykkede Viborg Politi naturligvis hurtigt afsted. Med blå blink gik det i høj fart ad Aarhusvej mod Bjerringbro. Her løb et rådyr ud på vejen, hvor det kolliderede med politibilen og blev slået ihjel på stedet.

 - Vores politibil er totalsmadret, og vores to betjente fik en airbag i hovedet. Udover det er de ikke kommet noget til, oplyser Knud Lauridsen, vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Efterlyser larmende Opel

På grund af ulykken med rådyret nåede politiet ikke frem til butikken i Nørregade tids nok til at fange de endnu ukendte gerningsmænd. Politiet formoder, at der er to gerningsmænd, da to mænd er set løbe fra brillebutikken, hvor udbyttet er et ukendt antal dyre solbriller. Efterfølgende er de to formodede gerningsmænd angiveligt kørt videre i en hvid Opel Astra. Netop den hvide Opel Astra er politiet meget interesserede i. Bilen er af ældre dato og skulle angiveligt larme en hel del, når den kører.

Henvendelser om bilen og de to formodede gerningsmænd kan gives til Viborg Politi på telefon 114.

(Arkivfoto)