TV MIDTVEST

Politi: Voldtægt er opklaret

Efter en ny afhøring af den mistænkte til Gullestrup-voldtægten, betrager politiet nu sagen som opklaret.

Den sigtede 16-årige somaliske mand blev afhørt igen sent fredag eftermiddag, og det var under den afhøring, at afgav en detaljeret forklaring. Tidligere har han ellers nægtet kendskab til voldtægts-sagen. Hans forklaring matcher på alle væsentlige punkter det, som de to piger på 9 og 10 år også har forklaret politiet. Dermed føler Midt- og Vestjyllands Politi sig nu sikker på, at man har fat i den rigtige mand, og man betragter sagen som opklaret.

- Sagen står i et andet lys nu end for 24 timer siden. Derfor kan vi nu koncentrere efterforskningen om den 16-årige, siger efterforskningsleder Michael Kjeldgaard.

Erklærer sig ikke skyldigSelvom den sigtede nu har afgivet en forklaring, der sætter ham i forbindelse med voldtægten, er det ikke det samme som en tilståelse. Sigtelsen har han nemlig ikke taget stilling til, ganske givet for at stå bedst muligt i en kommende retssag.

Efterforskning fortsætter

Politiet fortsætter også efterforsknings- og opklaringsarbejdet. Det sker for at samle så mange beviser som overhovedet muligt, inden man beslutter hvor meget og hvor lidt den sigtede skal tiltales for.

Tip os Har du et godt tip?