Politi: Veje og stier kan falde sammen efter vandmasser

Mandagen igennem har beredskabet kæmpet mod vandet i Holstebro.Nu frygter politiet at enkelte veje kan være undermineret.

Foto: Google

Mandagen igennem har redningsmandskab fra store dele af Jylland kæmpet for at tømme bygninger og veje i Holstebro for vand som især har ramt den indre by omkring Musikteatret og diskoteket Boddy Holly. 

Nu frygter politiet, at veje og stier i området er blevet undermineret af vandet.
    
- Det drejer sig om vejarealerne tæt på Musikhuset. Vi har etableret afspærringer, og det beder vi folk om at respektere i aften og i nat, siger vagtchef Carsten Henriksen fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Det drejer sig om broen "Ved Åen" og østpå langs Musikteatret og hen mod Hotel Royal, hvor der nu er spærret af. 

- Mørket gør det særligt farligt. Vi har ikke konstateret noget eller set noget falde sammen endnu, og vi arbejder stadig med at pumpe. Når vi får mere styr på situationen, tager vi endnu en vurdering af risikoen for underminering, siger vagtchefen.  

Ifølge TV MIDTVEST's reporter på stedet mener Politiets indsatsleder dog ikke, at der er fare for underminering. Men han fastholder afspærringerne af hensyn til beredskabets arbejde resten af aftenen og natten.  

Det kommunale beredskab har fået assistance fra Beredskabsstyrelsens i både Herning, Thisted og Haderslev som mandag har 26 mand i gang i Holstebro.