Politi søger fortsat vidner til voldtægt i Holstebro

Midt- og Vestjyllands Politi har fået flere tips i en voldtægtssag fra Holstebro natten til søndag. Men ikke noget tip, der har ført til anholdelser.

Midt- og Vestjyllands Politis centrale efterforskning har ikke fået det tip, der har fået dem til at skride til anholdelser i en voldtægtssag i Holstebro i weekenden. 

- Vi har fået flere tip, vi skal have fulgt op på, men ikke noget, der har ført til anholdelser endnu, fortæller politikommissær og efterforskningsleder Tue Nissen. 

Den 21-årige kvinde blev udsat for overfald og voldtægt af fire gerningsmænd klokken 02.30 natten til søndag mellem Musikteatret og Storåen i midtbyen. 

Signalement

Politiet indsamlede beviser på stedet frem til søndag formiddag og udsendte efterfølgende et signalement af de fire formodede gerningsmænd, men ikke nogen formodet alder.

- Vi har ikke fået noget aldersgæt fra offeret. Vi har kun en formodning fra en dørmand, som mener at have set gerningsmændene. Derfor er vi lidt påpasselige med at melde et aldersspænd ud endnu, fortæller Tue Nissen. 

Politiet skal nu genafhøre kvinden og flere mulige vidner, og har samtidig indsamlet en række tekniske beviser, der skal analyseres. Samtidig er politiet ved at indhente overvågningsvideo fra området.  

- Vi har ikke fået det tip, der fortæller præcist, hvad der er foregået og af hvem. Derfor søger vi fortsat vidner, som kan have set eller hørt noget i området midt på natten, siger efterforskningslederen.

To voldtægter på få måneder

I oktober blev en anden 21-årig kvinde udsat for voldtægt i midtbyen i Holstebro, og politiet er opmærksom på mulige sammenfald, men indtil videre ser det ikke ud til at være tilfældet. 

Politiet kan kontaktes på telefon 1-1-4.  

Kvinden kontaktede politiet omkring klokken halv tre i nat og fortalte, at hun netop var blev overfaldet og voldtaget af fire mænd i området mellem åen og Musikteatret.