Politi: Roligt nytårsdøgn

Sprængte postkasser, lidt naboskærmydsler over støj og syv fulderikker i brummen. Midt- og Vestjyllands Politi melder om et roligt nytårsdøgn.

PolitiErme_type1.jpg

Vagtchef ved Midt- og  Vestjyllands Politi, Gert Høeg, og kollegerne har haft travlt med forskellige småting nytårsnatten igennem.

- Vi har haft en del hærværk i form af sprængte postkasser, men ikke flere end vi havde døgnet før. Alt i alt har det været en ualmindelig rolig nytårsaften for os, siger Gert Høeg.

Problemer med kammertonen

Natten igennem har politiet anbragt syv personer i detentionen. Seks af de syv med så meget alkohol i blodet, at de ikke har været i stand til at holde festen på et acceptabelt niveau.

En af de syv, en 25-årig mand, sparkede en betjent og forsøgte at tage kvælertag på en anden på stationen i Holstebro. Udover den bøde alle syv kan se frem til for overtrædelse af ordensreglementet, kan den 25-årige se frem til en sigtelse for vold mod politimand.

Fyrværkeriskader

Falck oplyser, at de i Region Midtjylland har registreret 20 fyrværkeriskader, 405 ambulanceture og 46 brande.  I Region Nordjylland er tallene noget lavere. Her har Falck registreret 6 fyrværkeriskader, 133 ambulanceture og 9 brande.