Politi: God opførsel ved lokalopgør

Lokalopgøret mellem FC Midtjylland og Viborg FF blev søndag afviklet på fornuftig vis med glade fans i bybilledet både før og efter kampen. Det sker efter en fin dialog og samarbejde med fodboldklubbernes ledelse og fanklubber.

Superligakampen mellem Viborg FF og FC Midtjylland blev en positiv oplevelse for Midt- og Vestjyllands Politi, der ved kampens slutfløjt kan konstatere, at lokalopgøret ikke har givet anledning til hverken optræk til ballade eller andre former for problemer før, under eller umiddelbart efter kampen.

- Vi er tilfredse med den måde, de mange fodboldfans har opført sig på – både i forbindelse med optakten til kampen på Vesterbrogade, under den såkaldte fan walk og under selve kampen. Det viser endnu engang, at en tæt dialog med klubbernes ledelse og de forskellige fanklubber fremmer en positiv ånd i forbindelse med superligakampe, siger vicepolitiinspektør Henrik Mørk Glintborg.

Frit lejde virkede – fyrværkeri blev afleveret
Midt- og Vestjyllands Politi gav de besøgende fans frit lejde i en periode forud for kampen. I den forbindelse blev enhel del romerlys og anden form for fyrværkeri afleveret. Under kampen blev der affyret romerlys, en mand blev udpeget som gerningsmand og er blevet sigtet for forseelsen.

En optælling viser, at der var 6043 tilskuere i forbindelse med fodboldkampen mellem FC Midtjylland og Viborg FF.