Politi frygter vold og våben i Holstebro

Rockere på Skive Beach Party og voldsepisoder på de sidste års koncerter i Holstebro får nu politiet til at indføre visitationszoner i Holstebro i anledning af "Rock i Holstebro" på lørdag.

politi_visitation.jpg

Midt- og vestjyllands politi forventer en øget risiko for voldsepisoder og overtrædelser af våbenloven til "Rock i Holstebro". Derfor vil koncertgængere kunne se frem til et synligt politi, som med den varslede visitationszone bebuder, at alle fremmødte risikerer at blive undersøgt for våben og andre ulovlige genstande. Baggrunden er især øget aktivitet i det kriminelle bandemiljø i Holstebro den seneste tid, siger politiet.

Og der kan meget vel være noget om snakken. Fredag aften d. 5. juni på Skive Beach Party dukkede godt 20 rockermedlemmer fra AK81 og Hells Angels op til den sene koncert. Også Hells Angels talsmanden Jønke var til stede.

Det får nu politiet til at indføre visitationszoner i store dele af den indre by og området omkring koncertpladsen. Zonerne omfatter Holbergsvej, Houstrupvej, Ringvejen til Skivevej, Fabersvej, Mads Bjerres Vej til Lægård Bæk til Østervang, Lægårdsvej, Bjarkevej, Skivevej, Møllevej, Godthåbsvej og Holbergsvej.