Politi fandt tyv trækkende med trailer

Det var et lidt overraskende syn, der mødte politiet i Skive, da de anholdt en tyv i nat. Han kom nemlig trækkende med tyvekoster i en trailer.

politiskilt.jpg
Foto: Flemming Christensen

Det var ikke de mest snilde tyve, der i nat var på færde i Skive.

Lokalpolitiet i Skive fik meget tidligt på morgenen en anmeldelse om, at to mænd luskede rundt i en baghave ved et hus under renovering. Det fortæller Lars Mikkelsen, som er politikommissær ved Lokalpolitiet i Skive.

I haven var de to mænd i gang med at putte værktøj, byggematerialer og andet i en trillebør og i en trailer.

Da politiet ankom til stedet, traf de den ene af de to mænd. En ung mand på 22 år. Manden prøvede stille og roligt at gå fra politiet med trillebøren, men han blev hurtigt anholdt.

Kort efter fandt politiet ud af, hvem den anden mand var, en 21-årig mand, og de sendte en hundepatrulje efter ham.

Den 21-årige mand fandt politiet og hundepatruljen på Skovbakken, og det var et lidt overraskende syn, der mødte dem. Den 21-årige mand kom nemlig trækkende med traileren fra baghaven.  

Han havde, ifølge politiet, trukket traileren fra Thomsensgade til Skovbakken. En strækning på 700-800 meter. Og kun ét husnummer fra sin egen bopæl blev den 21-årige mand anholdt af politiet.

De to mænd er stadig anholdt, mens politiet ransager deres hjem efter tyvekoster. Hvis politiet ikke finder det helt store i de unge mænds hjem, bliver de to mænd løsladt.