Overvågningsbilleder: Kender du denne mand?

Midt- og Vestjyllands Politi offentliggør nu billeder af en formodet gerningsmand til et indbrud hos en optiker og guldsmed i Videbæk d. 2. januar.

Foto: Midt- og Vestjyllands Politi

Foto: Midt- og Vestjyllands Politi

1 af 2

Midt- og Vestjyllands Politi gør med dagens offentliggørelse af en formodet gerningsmand til et indbrud i Videbæk endnu en gang alvor af deres intentioner om at offentliggøre flere overvågningsbilleder i fremtiden. 

Den 2. januar 2017 kl. 05.04 var der indbrud i Profil Optik, der også sælger smykker, på Søndergade i Videbæk. Her blev udstillingsvinduet ind til forretningslokalet knust, hvorefter maskerede gerningsmænd stjal smykker i form af fingerringe, armbånd, kæder, vedhæng og øreringe.

09:34

TV MIDTVEST har for nyligt givet et indblik i Politiets øgede fokus på at offentliggøre flere overvågningsbilleder.

Luk video

Et par dage forinden dette indbrud var der en mistænkelig kunde inde i forretningen, som var meget interesseret i netop de samme montre, hvorfra den ene af gerningsmændene til indbruddet efterfølgende stjal smykkerne fra. Derfor offentliggør Midt og Vestjylland nu et billede af den mistænkte i håb om, at nogen kan genkende ham. 

Læs også Politiet vil offentliggøre flere overvågningsbilleder

Gerningsmand beskrives som

Køn: Mand, 35 – 45 år gammel
Højde: ca. 185 cm høj
Udseende: spinkel af bygning, lidt mørk i huden, sort halvlangt hår, 
Beklædning: iført mørkeblå dynejakke med sorte lynlåse og med hvidt logo på venstre bryst, sorte bukser og sportssko.
Sprog: Ud fra personens accent at dømme er det sandsynligt, at vedkommende er fra Rumænien eller et andet østeuropæisk land. Han talte gebrokkent engelsk.

Borgere, der har oplysninger i sagen, bedes kontakte Midt- og Vestjyllands Politi på 114 eller via mail på mvjyl@politi.dk.