Overvågningsbilleder: Kender du denne mand?

Midt- og Vestjyllands Politi offentliggør nu billeder af en formodet gerningsmand til et indbrud hos en optiker og guldsmed i Videbæk d. 2. januar.

efterlysning indbrud videbæk 2
Foto: Midt- og Vestjyllands Politi

Midt- og Vestjyllands Politi gør med dagens offentliggørelse af en formodet gerningsmand til et indbrud i Videbæk endnu en gang alvor af deres intentioner om at offentliggøre flere overvågningsbilleder i fremtiden. 

Den 2. januar 2017 kl. 05.04 var der indbrud i Profil Optik, der også sælger smykker, på Søndergade i Videbæk. Her blev udstillingsvinduet ind til forretningslokalet knust, hvorefter maskerede gerningsmænd stjal smykker i form af fingerringe, armbånd, kæder, vedhæng og øreringe.

9:34
TV MIDTVEST har for nyligt givet et indblik i Politiets øgede fokus på at offentliggøre flere overvågningsbilleder.

Et par dage forinden dette indbrud var der en mistænkelig kunde inde i forretningen, som var meget interesseret i netop de samme montre, hvorfra den ene af gerningsmændene til indbruddet efterfølgende stjal smykkerne fra. Derfor offentliggør Midt og Vestjylland nu et billede af den mistænkte i håb om, at nogen kan genkende ham. 

Borgere, der har oplysninger i sagen, bedes kontakte Midt- og Vestjyllands Politi på 114 eller via mail på mvjyl@politi.dk.