OPDATERING: Kvinde fundet efter lang togtur

Politiet efterlyste lørdag aften en 54-årig fysisk og psykisk handicappet kvinde, der skulle med tog fra Ringkøbing til Thisted over Struer. Hun er netop fundet i god behold efter en afstikker til Aarhus.

En efterlyst handicappet kvinde er fundet igen. Hun skulle fra Ringkøbing til Thisted, men endte i Aarhus. Foto: Arkivfoto TV MIDTVEST

Opdateret klokken 20.20: Kvinden er fundet i god behold

Midt- og Vestjyllands Politi afblæser en efterlysning af en 54-årig kvinde, der lørdag klokken 09.13 tog et tog fra Ringkøbing mod Struer og herfra skulle videre mod Thisted. Hun er fundet i god behold efter mange timer i tog i den forkerte retning. 

- I Struer skulle hun videre med tog mod Thisted Banegård. Det var planen, at hun skulle følges i toget med en ven fra Struer til Thisted. På grund af en misforståelse mødte denne ven ikke op, lød det fra vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Allan Riis ved efterlysningen kl. 19.30.

Stor eftersøgning af pårørende

Efter en kort efterlysning på TV MIDTVEST er kvinden dog endelig mødt op hos den institution i Thisted, hvor hun skulle besøge en ven. Forinden var hendes pårørende blevet meget nervøse, da kvinden har begyndende demens, og derfor nemt kunne miste orienteringen. Flere pårørende havde dagen igennem kørt rundt til stationer og banegårde i det midt- og vestjyske for at finde hende.

Men ikke langt nok - og det viste sig da også, at kvinden havde mistet orienteringen. Hun var endt på banegården i Aarhus, men havde herfra med hjælp fundet et tog retur mod Thisted. Så mange timer senere end ventet, nåede hun alligevel sin destination. 

- Hun må have fået hjælp til at finde frem, men vi ved ikke af hvem. Vi ved blot, at hun præcis klokken 20.00 er mødt op foran den institution, hun skulle besøge i Thisted, siger vagtchef Allan Riis, som retter en tak mod de, der har hjulpet hende i den rigtige retning.