Pokalhelt snart fortid i Skjern Håndbold

Tibor Ivanisevic har gjort det fremragende i buret for Skjern Håndbold - men måske for godt, for nu har Skjern ikke midler til at beholde ham

Tibor Ivanisevic
Foto: Kasper Riis Kristensen, TV MIDTVEST

Den serbiske keeper i Skjern, Tibor Ivanisevic, er fortid i klubben til sommer, det skriver Dagbladet Ringkøbing Skjern.

Tibor Ivanisevic var på alles læber efter pokalfinalen i håndbold, hvor han sikrede Skjern sejren over Bjerringbro-Silkeborg.

Siden da har han leveret store præstationer på stribe for de grønblusede. Faktisk har Skjern lukket i gennemsnit hele 5 mål mindre ind pr. kamp siden den serbiske målmand kom til klubben. 

Derfor har det også længe været et ønske at få en aftale med den pouplære målmand i hus, da hans kontrakt udløber allerede til sommer. Men selvom han er blevet lidt af en darling blandt klubbens fans, er det ikke muligt. 

-  Tibor Ivanisevic stopper i Skjern til sommer. Vi har ingen anden aftale med ham end det, siger Bestyrelsesformand i klubben, Carsten Thygesen til Dagbladet Ringkøbing Skjern. 

Ifølge dagbladet forholder Tibor sig selv roligt omkring situationen og fortæller, at han vil gøre alt hvad han kan, for at hjælpe klubben med at sikre en medalje i denne sæson, som altså bliver hans sidste i den røde målmandstrøje for Skjern Håndbold.

2:27
Efter pokalfinalen fangede vi den hidtil ukendte serbisk målmand i Skjern Håndbold, for efter kampen er han pludselig kommet på alles læber.