Point til FCM håndbold

FCMs håndboldkvinder får tre point med til mellemrunden i Champions Leaque

FCMs håndbold-kvinder måtte nøjes med det ene point i hjemmekampen mod Györi i Champions League, selv om det midtjyske mandskab i lange perioder sad på de ungarske gæster.

Kampen sluttede 22-22 hvilket betyder, at FCM får tre point med over i mellemrunden i Champions League.

De danske mestre kom fint fra start, og især i målet tog Sabine Englert godt fra. Ved pausen  havde den stærke keeper således en redningsprocent på hele 52.

FCM fik slået hul til Györi ved stillingen 10-7, men blev ramt af en udvisning til Stine Jørgensen og brændte efterfølgende et straffekast. Alligevel kunne Helle Thomsens tropper gå til pause med en føring på 12-10.

Efter pausen kom midtjyderne også godt i gang med et par flotte scoringer, og et stykke inde i halvegen lignede det sikre to point til FCM.

Med et kvarter tilbage af matchen havde hjemmeholdet en længere scoringskrise, som Györi udnyttede til at bringe sig foran med 20-18.  I de sidste dramatiske minutter lykkedes det dog for FCM at hale det ene point hjem.

Med blot 15 sekunder tilbage på hal-uret bankede Stine Jørgensen bolden i mål til det uafgjorte resultat.