Pione Sisto udtaget til landsholdet

I søndags spillede Pione Sisto FCM millimeter fra det danske mesterskab, i dag er han udtaget til A landsholdet.

Pione Sisto er udtaget til Morten Olsens A-landshold. Den 20-årige FCM profil vendte i søndags tilbage efter en længere skade. FCM spillede mod den direkte modstander i guldkampen, FCK, og Sisto var med et oplæg og et mål en afgørende faktor i at ulvene kun er millimeter fra at være danske mestre.

- Det var faktisk Morten, der ringede til mig. Det var ikke til at tro i starten, men jeg var virkelig glad, da han ringede, siger Pione Sisto om det opkald, der altså gjorde ham til dansk landsholdsspiller.

I januar var han med det danske U21-landshold på træningslejr i Tyrkiet, hvor han leverede et hattrick i sin debut, og i maj fik den elegante kantspiller så grønt lys fra FIFA til at tørne ud for det danske landshold.

- Det var helt vildt. Det er en drengedrøm, der er gået i opfyldelse. Det har altid været et kæmpe ønske for mig at komme til at spille for landsholdet, og at det så nu er A-landsholdet kan ikke være større, siger Sisto.

Udover Pione Sisto er også Jakob Poulsen og Morten Duncan Rasmussen udtaget til landsholdet.

Pione Sisto blev i december udtaget til U21-landsholdet. Det foregik på et pressemøde i Tjørring lidt uden for Herning, hvor han bor. På pressemødet hyldede hans forældre ham med en særlig dans. Den kan du se eller gense her.