Pione Sisto: Det bliver superfedt

FCM kan nøjes med 0-0 i returopgøret mod Southampton - men Pione Sisto vil hellere tænke offensivt.

Fodboldspillerne i FC Midtjylland har det som små drenge før juleaften.

Torsdag aften spiller holdet den afgørende kamp mod engelske Southampton om en plads i gruppespillet i Europa League. Det sker hjemme på en udsolgt MCH Arena, og spillerne kan næsten ikke vente.

- Det bliver selvfølgelig superfedt. Der bliver knald på. Det er er nok den vigtigste kamp i Midtjyllands historie, så jo.. det bliver rigtig fedt, siger ulvenes landsholdsspiller Pione Sisto.

FCM imponerede stort i den første kamp i England, som endte 1-1. Ulvene kan derfor nøjes med 0-0 hjemme, men cheftræner Jess Thorups taktik går bestemt ikke ud på, at resultatet bare skal forsvares hjem.

- Vi er oppe mod en modstander, der spiller i en de bedste ligaer i verden, så det vil vi ikke kunne klare. Så vi skal ud og skabe et godt resultat, lyder det fra cheftræneren.

Og Pione Sisto er enig.

- Vi skal forsøge at gøre, som vi plejer. Spille fremadrettet og forsøge at score et mål, så vi står endnu bedre.

Bliver Pusic taget til nåde?

Både Kristian Bach Bak og Erik Sviatchenko døjer med skader, men Jess Thorup har ikke opgivet håbet om at få dem i aktion.

Spørgsmålet er så, om angriberen Martin Pusic bliver taget til nåde igen. Pusic blev smidt ud af truppen før weekendens kamp mod Esbjerg, fordi han gik langt over stregen under et møde med Jess Thorup.

-Skal han spille?

- Det er et godt spørgsmål. Hvis man vil vide det, må man tage på MCH Arena i morgen aften, siger Thorup med et smil.

Interview med Pione Sisto

Interview med Jess Thorup