Peter Larsen Kaffe brygger stort overskud

Mobile kaffebarer og økologi har vist sig at være en stor succes for Viborg-firmaet Peter Larsen Kaffe.

Mobile-kaffebarer på festivaler, økologiske bønner og koldbryg har vist sig at være en stor succes for et af danmarks ældste kaffe-firmaer.
Mobile-kaffebarer på festivaler, økologiske bønner og koldbryg har vist sig at være en stor succes for et af danmarks ældste kaffe-firmaer.

Med base i Viborg har Peter Larsen Kaffe forarbejdet og solgt kaffe siden 1902. Men de seneste år er kerneforretningen blevet udvidet med nye tiltag som mobile-kaffebarer på festivaler, økologiske bønner og koldbryg. Og det har vist sig at være en stor succes.

I hvert fald præsenterer Viborg-virksomheden et regnskab på 15.3 millioner kroner før skat. Det skriver Viborg Stifts Folkeblad.

- Vi er særdeles tilfredse med resultat. Peter Larsen Kaffe og vores produkter kan nu købes i landets førende dagligvarekæder i Danmark, og vi kan også se, at vi står stærkt på det økologiske og certificerede kaffemarked, som vi har haft fokus på siden 1990´erne, siger Claus Bertelsen, direktør for Peter Larsen Kaffe, til Viborg Stifts Folkeblad.

De seneste år har kaffe-firmaet i øvrigt udvidet med mikro-risteriet Peter Larsen Micro. Det fungerer blandt andet som risteri, showroom og laboratorium. Det er også her specialkaffe som Peter Larsen Special og premium-serien ”Viborg”.

Peter Larsen Kaffe har i dag 59 fuldtidsbeskæftigede.