Peter Cassøe stopper i Viborg HK

Viborg HK skal have ny administrerende direktør. Peter Cassøe forlader posten ved årsskiftet efter 12 år i spidsen for klubben

130527PeterCassoe.jpg

Viborg HK har i de seneste år gennemført en vidtrækkende omstillingsproces med omfattende økonomiske besparelser, organisationsændringer og forretningsmæssige fornyelser.

Peter Cassøe har i den forbindelse fundet tiden rigtig til at stoppe som direktør og give stafetten videre.

- Jeg er nået til den erkendelse, at Viborg HK vil have bedst af, at der nu kommer en ny direktør med nye øjne på tingene, som kan føre bestyrelsens fremadrettede strategiske beslutninger ud i livet. Det har været et privilegium for mig at arbejde i Viborg HK, og jeg håber, Viborg HK går en lys fremtid i møde under den nye ledelse, fortæller han.

Ikke første gang

Det er ikke første gang, at Peter Cassøe stopper som direktør i Viborg HK. Det gjorde han også for halvandet år siden.

Dengang fik bestyrelsesformand Ove Kloch dog overtalt Cassøe til at tage endnu en tørn, for at bringe klubben sikkert igennem de forestående fornyelser.

- Jeg er meget ked af, at Peter Cassøe har fundet det nødvendigt at træffe denne beslutning. Omvendt har jeg også stor respekt for, at han har valgt at tilsidesætte sig selv, fordi han har ment, at det vil skabe bedre forudsætninger for klubben fremadrettet. Det siger alt om det hjerte, Peter Cassøe har for Viborg HK. Klubben, og alle omkring den, skylder Peter Cassøe stor tak for den enorme arbejdsindsats, siger han.