Påvirket bilist kørte galt efter biljagt

En 18-årig mand, der var påvirket af stoffer, forulykkede natten til torsdag, da han forsøgte at stikke af fra politiet.

Ny politibil,udrykning 150713.jpg

Det endte galt for en 18-årig mand, da han natten til torsdag forsøgte at stikke af fra politiet. To politibiler jagtede den unge mand gennem gaderne i Struer, indtil han kørte galt.

- En patruljevogn ville standse personbilen, men i stedet flygtede bilisten fra politiet. De satte efter ham, men i krydset mellem Smedegade og Skolegade mistede han herredømmet og kørte via et helleanlæg over i et stendige, forklarer Knud Lauridsen, der er politikommissær ved Holstebro Politi.

Hverken bilens fører eller hans to medpassagerer kom til skade ved uheldet. Men det var en voldsom biljagt, uddyber politikommisæren:

- Han kørte over for rødt lys med omkring 100 km/t i hvert fald tre gange. Men det var heldigvis så sent, at der ikke var nogen andre på gaderne.

Da den unge mand blev anholdt, var han ifølge politiet påvirket af stoffer og i besiddelse af et gram hash og en joint. Han er nu sigtet for i alt otte lovovertrædelser i forbindelse med sin flugt fra politiet.