VM-surfer skal gøre Thisted kendt

Thisted-virksomheden netIP kaster nu et stor sponsorat efter verdensmesteren i Stand Up Paddle, Casper Steinfath, der skal gøre Thisted danmarkskendt.

casper_steinfath_on_board.jpg

Den tredobelte verdensmester i surfning-disciplinen Stand Up Paddle, Casper Steinfath, skal være med til at gøre Thisted danmarkskendt og trække unge mennesker til landsdelen. 

Han vil nemlig for fremtiden blive sponsoreret af Thisted-virksomheden netIP, der efterlyser mere kvalificeret arbejdskraft på Thy-området.

- Når man kommer her fra egnen, er man mildest talt elendig til at tale stedet op. Og man er rigtig god til at snakke stederne ned. Og der synes vi, både Cold Hawaii og Caspers historie bestemt er noget, der kan hjælpe os med at snakke stedet op, siger administrerende direktør i netIP, Carsten Hedemann. 

Om en uge skal Casper Steinfath kæmpe om at beholde sit VM-guld, når der igen er verdensmesterskab, der i år blev afholdt på Cold Hawaii i Thy. Den økonomiske indsprøjtning fra sponsorartet er med til at sikre ham stabilitet, så han kan fokusere på at surfe. 

- Nu skal jeg ikke bekymre mig og søge sponsorarter og penge - nu kan jeg fordybe mig i det, jeg laver og det, jeg er god til, siger han.

Og hos kommunen støtter man op om surferprojekterne man mener har en stor effekt. Derfor har man også investeret en halv million kroner i det kommende VM.

- Vi ser, at de initiativer, der er ude omkring Cold Hawaii har haft betydning for, at der er nogle, der er flyttet til kommunen, og som er blevet til spændende arbejdskraft rundt omkring i vores virksomheder - og derfor synes vi også, at vi skal være med der, siger Lene Kjelgaard Jensen, borgmester i Thisted Kommune.

Casper Steinfaths sponsorat gælder indtil efter VM i 2018 med mulighed for at forlænge. 

VM i Stand Up Paddle foregår fra den 1.-10. september.