Vesthimmerland vil have Made in Denmark hjem igen

Borgmesteren i Vesthimmerland håber, at kommunen kan få golfturneringen tilbage fra Silkeborg.

Made in Denmark
Foto: Arkiv

Når golfturneringen Made in Denmark begynder i Gatten torsdag, vil det være fjerde gang, Himmerland Golf & Spa Resort og Vesthimmerlands Kommune danner rammen om en af de største sportsattraktioner i Nordjylland. Cirka 80.000 gæster vil de kommende dage lægge vejen forbi golfbanen.

Noget, borgmester i Vesthimmerlands Kommune, Knud Kristensen, glæder sig til:

- Vi glæder os til at byde velkommen til Made in Denmark og de mange tusinde gæster, som kommer til Vesthimmerland. Vi vil give de mange besøgende en stor oplevelse i vores område, som med de tre år på bagen kan sikre et veltilrettelagt og ikke mindst velafviklet Made in Denmark med værtsskabet i top, siger Knud Kristensen.

Også turistdirektør i VisitVesthimmerland, Jimmi Petersen, glæder sig til at vise sit område frem:

- Made in Denmark giver vores område en stor eksponering, som når langt udover landets grænser på eksempelvis tv-kanalen Eurosport. Den synlighed skal vi selvfølgelig være utrolig stolte over, for vores særlige område har en stor værdi. Så vi glæder os til den virale eksponering på vores område og til at være de bedste værter for de mange besøgende, siger Jimmi Petersen.

Desværre bliver dette års Made in Denmark også det sidste på himmerlandsk grund. I foråret blev det efter længere tids diskussion med Region Nordjylland om finanserne besluttet, at turneringen næste år skal spilles i Silkeborg.

Men på borgmesterkontoret sidder alligevel en optimist.

- Vi har selvfølgelig noteret os flytningen til Silkeborg i 2018. Men i Vesthimmerland håber vi, og tror på, at Made in Denmark i Gatten er så succesfuldt med de mange frivillige aktører, den gode infrastruktur og de imponerende rammer, at det vækker genhør, sådan at European Tour og Made in Denmark vender tilbage til Vesthimmerland, siger borgmester i Vesthimmerlands Kommune, Knud Kristensen.

Op mod 100.000 gæster forventes at besøge turneringen i år.