Mors-Thy vender underskud til lille overskud

Mors-Thy Håndbold kan notere et overskud på 11.189 kroner. Det er bedre end sidste år.

Foto: Arkiv

Mors-Thy Håndbold har lavet et overskud på 11.189 kroner. Det viser regnskabet, som klubben tirsdag aften præsenterede.

Selv om overskuddet er beskedent, er det et bedre resultat end sidste år, hvor klubben havde et underskud på 164.766 kroner.

- Det er tilfredsstillende. Vi er jo i en branche, hvor det at skabe overskud er en udfordring i sig selv. Vi budgetterer med at tjene omkring 50.000 kroner, og det er det niveau, vi ligger tæt på, lyder det fra klubbens bestyrelsesformand Johannes Søndergaard.

Læs også BSV snupper andenplads med sejr over pointløse Mors-Thy

- Der er kamp om sponsorkronerne, så vi er særdeles tilfredse med resultatet, der primært skyldes en vedholdende støtte fra vores sponsorer og en stram styring af vores omkostninger, fortsætter bestyrelsesformanden.

Han fortæller, at underskuddet sidste år blandt andet skyldtes, at klubben havde en del engangsomkostninger i forbindelse med en skattesag tilbage fra 2011-2014 vedrørende udbetalt skattefri kørselsgodtgørelse til spillere.

Bestyrelsesformanden er glad for at have overskud, trods omsætningen i klubben faktisk er faldet med cirka 400.000 kroner til 9,5 millioner kroner.

02:05

Vi var med Mors-Thy-spillerne til en uvan(d)t træning i starten af august.

Luk video

- Det betyder selvfølgelig, at vi kan tegne kontrakter på samme niveau som i forrige sæson. Det er klart, at niveauet for spillerlønninger betyder meget for resultaterne på sigt, lyder det.

Klubben ligger lige nu nederst i herrernes håndbold liga med nul point efter syv kampe.

På trods af den aktuelle placering i tabellen, er de sportslige ambitioner i Mors-Thy Håndbold uændret.

- Vi skal være en fast del af top-10 i den danske håndboldliga, slutter Johannes Søndergaard.