Skjern henter endnu en landsholdsspiller fra ligakonkurrent

Norske Eivind Tangen skifter ifølge TV 2 SPORT's oplysninger fra HC Midtjylland til Skjern Håndbold efter denne sæson.

Kasper Søndergaard, Thomas Mogensen, Anders Eggert, Bjarte Myrhol, Jesper Konradsson og så videre. Listen af tidligere og nuværende landsholdsspillere er efterhånden lang i Skjern Håndbold. Og fra sommeren 2018 bliver den nu endnu længere.

Vestjyderne har ifølge TV 2 SPORT's oplysninger indgået en aftale med den norske landsholdsback Eivind Tangen, som skifter fra HC Midtjylland.

Dog har hverken ledelsen i Skjern Håndbold eller HC Midtjylland nogen kommentar til den eventuelle aftale.

Men TV 2 SPORT erfarer, at kontrakten er på plads, og at Skjern Håndbold inden for kort tid vil præsentere højrebacken, som var med til at vinde VM-sølv med Norge i januar måned.Eivind Tangen kom til HC Midtjylland sidste sommer, og han får altså to sæsoner i Herning-klubben, inden han skifter den røde trøje ud med en grøn lidt længere mod vest.

Her er Eivind Tangen udset som makker til den danske landsholdsspiller Kasper Søndergaard på højrebacken, og sammen med tilgangen af den tidligere danske landsholdsspiller Thomas Mogensen ligner Skjerns bagkæde fra sommeren 2018 en særdeles slagkraftig forsamling.

Skjern Håndbold skal i denne sæson spille med i Champions League, og ifølge TV 2 SPORT's kilder er det håbet om kontinuerlig deltagelse i de europæiske turneringen, der gør det attraktivt at have både Eivind Tangen og Kasper Søndergaard på holdkortet, selvom de to profiler spiller på samme position.

Til denne sæson har Skjern hentet målmanden Emil Nielsen fra Århus Håndbold, stregspilleren Christoffer Cichozs fra Mors-Thy, venstrefløjen Anders Eggert fra SG Flensburg-Handewitt samt de to svenske bagspillere Jonathan Stenbäcken og Jesper Konradsson fra henholdsvis tyske Lemgo og svenske Alingsås.

I forhold til sidste sæson har vestjyderne sagt farvel til anfører Thomas Klitgaard, bagspiller Daniel Svensson, playmaker Lasse Mikkelsen, målmand Søren Pedersen og højrefløjen Jesper Dahl.